HOME | ZOMER | WINTER | ROUTE | BESCHIKBAARHEID | CONTACT | PRIJZEN | LINKS | WEERBERICHT
 

 

APPARTEMENT 1

APPARTEMENT 2

APPARTEMENT 4

 

Denk je bij Tirol eigenlijk meteen aan wintersport; in de zomer is het er ook heerlijk om de vakantie door te brengen. Het prachtige landschap, de gastvrijheid en de vele mogelijkheden om te recreëren maken het een prima vakantiebestemming. voor het doorbrengen van een actieve of juist lekker luie vakantie. Ehrwald ligt op een kleine dag rijden van Nederland (8-10 uur) De frisse lucht, de stilte en de prachtige uitzichten maken dat je snel de reis vergeten bent en zelfs korte trips voelen als een vakantie; er even helemaal uit geweest.

De bergen in de omgeving lenen zich voor wandelingen op ieders niveau. Met de lift omhoog en over de glooiende almen lopen is in principe voor iedereen te doen. Maar ook als je wat meer uitdaging zoekt kun je vanuit het huis starten met echte bergwandelingen. Zelfs meerdaagse huttentochten starten voor de deur. Veel van de berghutten zijn vanaf eind mei geopend. Hier vind je de welverdiende beloning na een stevige wandeling in de vorm van een kop koffie, een kom soep of een complete warme maaltijd. En zit je lekker aan de koffie kijk dan niet vreemd op als er iemand op een fiets over hetzelfde pad omhoog komt. De Zugspitzearena is namelijk een aantal jaar geleden uitgeroepen tot mountainbike-eldorado van Europa. En mountainbikes ontlenen hun bestaansrecht aan dit soort bergen. In en rond Ehrwald zijn routes in alle zwaartes te vinden, via links op www.ehrwald.com kun je vast ideeën opdoen voor wandelingen of fietsroutes.

Ehrwald beschikt over een overdekt zwembad en in Lermoos is een prachtig buitenbad. Beiden ook uitermate geschikt voor kinderen. Over kinderen gesproken; wens je een dag (of meerder dagen) de kinderen onder te brengen om zelf bijvoorbeeld te kunnen golfen, dan bieden de bureaus die in de winter voor skilessen zorgen in de zomer voor allerlei aktiviteiten voor de kleintjes. Bergklimmen, piratenfeesten etc.. Informatie treft u op de sites van Intersport en Bergsport Total.
Op de 9-holes golfbaan is nieuw in Ehrwald. is het tegen de achtergrond van de bergen heerlijk golfen in het Moosdal. In het clubhuis is een prima en betaalbaar restaurant aanwezig.

 

     
Haus Stefanie, Dr. Ludwig Ganghoferstrasse 43, 6632 Ehrwald