HOME | ZOMER | WINTER | ROUTE | BESCHIKBAARHEID | CONTACT | PRIJZEN | LINKS | WEERBERICHT
 

 

APPARTEMENT 1

APPARTEMENT 2

APPARTEMENT 4

 

 

Het sneeuwzekere Ehrwald is een prima uitvalsbasis voor een wintersportvakantie. Goed bereikbaar over de autosnelweg, ben je binnen een dag op plaats van bestemming. Zoek je 600 kilometer aaneengesloten skigebied moet je naar Frankrijk, maar zoek je een skigebied waaraan iedereen (ook niet skieers) plezier beleeft dan is Ehrwald uitermate geschikt. Moderne liften brengen je snel naar de pistes, die ook voor niet skiërs bereikbaar zijn. De pistes zijn overzichtelijk, gevarieerd en voor elk niveau. Beginner tot gevorderde vindt er iets van zijn of haar gading en kinderen kunnen er ook prima terecht. De Sonnenhang is zeer geschikt om de beginselen onder de knie te krijgen, de Alm geeft meer variatie en lengte, de Wetterstein heeft iets voor snelheidsliefhebbers.

Daarnaast ligt het Zugspitzplateau op 2600 meter binnen 10 autominuten van Haus Stefanie. Hierdoor is wintersport tot het eind van het seizoen mogelijk. Gaat je interesse meer uit naar het langlaufen dan biedt het Moosdal een aantal prachtige vlakke loipes, welke voor iedereen begaanbaar zijn. Op 1500 meter hoogte ligt naast de skipiste van de Alm een hochloipe voor de sportievere langlaufer. Daarnaast is het goed mogelijk om langere tochten naar andere dorpen te langlaufen (en eventueel met de trein terug te gaan).

Wandelen is in Ehrwald tijdens het winterseizoen een geliefde bezigheid, zowel in het Moosdal als in de bergen eromheen worden wandelpaden begaanbaar gemaakt en gehouden. Wilt je iets ruiger wandelen, huur dan sneeuwschoenen bij de Intersportwinkel en boek een wandeling met gids. Met een skipas voor de Zugspitzarena kun je in meerdere plaatsen in de omgeving gebruik maken van liften. De Happy ski card bestrijkt een groter gebied, inclusief het Zugspitzplateau.

Met een pas heb je toegang tot een zeer uitgebreid en gevarieerd gebied. Voor prijzen en gebiedsoverzichten verwijzen we graag naar www.ehrwald.com. Over het algemeen kunt je vrij parkeren bij de liftstations. De skigebieden zijn ook prima met de bus bereikbaar, gratis op vertoon van je Gastekarte. De bushalte is pal voor het huis.

 

      Haus Stefanie, Dr. Ludwig Ganghoferstrasse 43, 6632 Ehrwald